Sex Odense

Jeg (mand) har selv fået tantramassage flere gange og har også give det til kvinder incl. Yoni-massage. Det er en super lækker afslapsningsmassage, som giver dig nye energier og kan være med til at løse op for spænderner bl.a. i underlivet. Om du vælger en kvinde eller mand har ikke den store betydning. Der er mange. jun Min mand spørger, om jeg mener det. Det gør jeg ikke. For i virkeligheden glæder jeg mig til det, der venter om et øjeblik. Vi er på vej til vores første tantraoplevelse. Om lidt træder vi ind i en totalt ukendt verden, og det eneste vi ved, om det der venter, er, at vi har bestilt en tantra-parmassage i Tantra. I Tantra Templet giver de massage til både mænd og kvinder, men der gives ikke lingam massage (penismassage) til mænd, hvorimod kvinder godt kan få Yoni massage (indvendig massage). Som kvinde kan man vælge mellem at få massage af en mand eller kvinde, og som mand, får man massage af en kvinde.

Yoni tantra tantra for mænd -

Hvad betyder kvinder for mænds sundhed? Forside Det frække Yoni, jade og tantra - lær det hele her! Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook. Kan du se, hvem "Paradise"-ånden er? Det er ikke tilladt at besøge og se denne hjemmeside hvis du ikke er minimum 18 år gammel. Første undervisningsgang er en introduktion til tantramassage, og giver forståelse af hvordan manden kan finde sit eget center og være i sin kærlighed til kvinden, og dermed hjælpe hende til at åbne op, overgive sig og nå ekstasens dybder. Massagedelen vil være helkropsmassage uden yonimassage (massage af. 9. aug Massage af Yoni med Lingam. I tantra “trænger manden ikke ind i kvinden”. Kvinden ses som et tempel, og “man trænger ikke ind i et tempel”. apr Yoni massage. Her er en god artikel om yoni massage oversat til dansk. Læs originalen på engelsk HER. Yoni er sanskrit ord for vagina, der er løst oversat som “helligt rum” eller “Sacred templet.” I Tantra er Yoni set i et perspektiv af kærlighed og respekt. Før du begynder Yoni Massage er det vigtigt at.

Videos

exercise to prepare vagina for penetration

Yoni tantra tantra for mænd -

Permalink Gallery Om Sårbarhed. Giveren vil blidt minde modtageren om at begynde at trække vejret igen, hvis modtageren stopper eller begynder at tage overfladiske vejrtrækninger. Vi mødes alle fire igen, dampende og glinsende af olie, med et håndklæde om kroppen.

0 thoughts on “Yoni tantra tantra for mænd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *